Utvändig handtvätt

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälgtvätt, avspolning och avtorkning utsida och dörrfalsar.

Utvändig handtvätt + vaxning

Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälgtvätt, avspolning, avtorkning utsida och dörrfalser samt vaxning.

Motortvätt

Motor och motorutrymme avfettas med anpassat medel för att därefter högtryckspolas. Avslutningsvis appliceras plast- och gummiglans. Med en motortvätt förhindrar du att smuts tränger in på fel ställen. 

Rekonditionering

Handtvätt av både in- och utsidan. Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälg- och däckrengöring, motortvätt, avtorkning, däck glans, rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning och rengöring av interiör och bagageutrymme, sätestvätt samt fönsterputs av alla fönster och speglar.

Kemtvätt av säten

Vi torrdammsuger sätet och bearbetar små fläckar för att sedan våtdammsuga/kemtvätta. Till sist torkar vi sätet torrt. Vid tuffare fläckar krävs ytterligare ett steg med avancerad fläckborttagning vilket kan ge en tilläggskostnad. Rådfråga alltid med oss om du är osäker.

Rekonditionering + vaxning

Handtvätt av både in- och utsidan. Avfettning, högtrycksspolning, schamponering, fälg- och däckrengöring, motortvätt, avtorkning, vaxning, däck glans, rengöring av dörrkarmar, paneler, dörrsidor, gummimattor, dammsugning och rengöring av interiör och bagageutrymme, sätestvätt samt fönsterputs av alla fönster och speglar.

Polering

Vi använder oss utav en polermaskin och noga utvalda produkter för att skapa en jämn och fin yta som reflekterar ljuset på bästa sätt.

Glasbehandling av framruta

Smuts, insekter och is får svårare att fastna och regndroppar rinner av vid högre hastigheter. Dessutom minskar reflektioner vid mörkerkörning. Behandlingens hållbarhet är ca 1 år.

Lyktrenovering

Många bilar underkänns tyvärr i besiktningen eftersom strålkastarglaset blivit för matt. Matta strålkastarglas medför sämre belysning vid mörkerkörning och svagare halvljus på dagen. Vi slipar ner den matta ytan och bygger upp en mer motståndskraftig yta med uv-skydd.

Sanering

Snabbt är olyckan framme. Allt från en utspilld läsk, en olycka från husdjuret eller ett mögelangrepp kan kräva en sanering. Vi har den utbildning, utrustning och de kemikalier som krävs för att ta hand om källan till problemet.

Premium Shield

Vi monterar transparent skyddsplast på bakre kofångare vilket skyddar överdelen när man lastar in och ur bagageluckan. Vi monterar även skyddsplasten på framlyktor.

Ozonbehandling

Ozon är en effektiv luktborttagare som tar bort oönskade dofter från din bil.  En av fördelarna med att behandla med ozon är att det är en gas som snabbt kan sjunka in i inredning och textilier där källan till lukten oftast finns.